Renovera badrum Eskilstuna

Renovera badrum i Eskilstuna

Oavsett om du bor i en villa, ett småhus, radhus eller bostadsrätt så är det en bra investering att låta renovera ditt badrum. Kort sagt finns det mycket att vinna på att göra en badrumsrenovering – oavsett om du planerar att sälja din bostad eller om du just har flyttat in.

Intresserad av att låta oss renovera ditt badrum? Kontakta oss redan idag på telefon 073-366 13 32.

modernt badrum i Eskilstuna

Ett slitet badrum kan fungera avskräckande

Ett slitet badrum förknippas med en rad saker som kan få spekulanter att rygga tillbaka vid första åsynen. Fukt, dålig lukt, smutsigt kakel. hälsofarligt mögel och en allmän känsla av ofräschör – om du låter oss genomföra ett badrum så slipper du allt detta. Och du kan få tillbaka mycket mer den dag du säljer din villa eller bostadsrätt. Badrummet är ett av de rum som betyder mest för värdet på en bostad – fråga vilken mäklare som helst.

Om du vill att vi ska renovera badrum i din villa så är det inga problem – där har du som husägare självklart fullständig bestämmanderätt. Handlar det om en bostadsrätt så kan det i vissa fall vara nödvändigt att kontrollera vad som gäller med styrelsen. Detta kan också vara en ekonomisk fördel då vissa föreningar prioriterar badrumsrenoveringar och ger sina medlemmar bidrag för detta.

Viktigt att allt utförs på ett korrekt sätt

Alla arbeten i ett badrum måste utföras på ett fackmannamässigt sätt. Att vara en vanlig hemmafixare som gillar att titta på Äntligen hemma och liknande räcker inte – det är dumdristigt och riskabelt att på egen hand ge sig på att renovera badrum. Rörmokare, snickare, plattsättare, elektriker, kanske en designer – det är många kompetenser som krävs för att lyckas med badrummet. Dessutom krävs det erfarenhet och kunskap för att koordinera alla dessa kompetenser på ett effektivt sätt.

Inget fusk när vi renoverar badrum

Anlita oss för att renovera ditt badrum – då kommer du att kunna påvisa att arbetet har utförts på ett korrekt sätt. Om du istället anlitar en hantverkare som fuskar med detaljerna och inte är certifierade så kommer du inte att få tillbaka ett öre på försäkringen om en fuktskada skulle uppstå.

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att renovera ditt badrum.

Professionell badrumsrenovering i Eskilstuna