Badrumsrenoveringstips

Experter på badrumsrenovering

Badrumsrenovering är en ganska komplex historia som man inte ska ge sig på om man inte själv är en hantverkare. Det är mycket man måste tänka på med tanke på att det är ett rum med mycket fukt och vatten i omlopp. Badrummet används dagligen många gånger av familjen i år efter år. Om ett badrum inte byggs noggrant enligt konstens alla regler finns det stor risk för kostsamma fukt- och vattenproblem.

Vi rekommenderar att du tar hjälp av ett badrumsproffs som oss. Då säkerställer du att en trygg och säker renovering av badrummet under lång tid. Vi har erfarenheten och kunskapen att förvandla ditt gamla badrum så det blir modernt, vackert och funktionellt. Ett nytt badrum är dessutom mer ekonomiskt fördelaktigt, både när det gäller billigare drift och att ett renoverat badrum höjer värdet på hela bostaden.

Kontakta oss så går vi igenom dina behov och hittar en passande lösning just för dig!

Nyrenoverat badrum med grön marmor och badkar

Förarbetet avgörande

För att en badrumsrenovering ska få ett lyckat slutresultat får man absolut inte slarva med förberedelserna. När vi har täckt hela golvet med skyddspapp demonteras alla inredning i form av toalettstol, dusch/badkar, handfat, förvaring, element med mera.

Sedan är det dags att riva ytskiktet på väggar och golv. Beroende på status på avloppsrör och liknande byts dessa eventuellt ut. I detta skede upptäckts fukt- och vattenskador och måste i så fall åtgärdas omgående för att inte få problem i framtiden.

Det är nu mycket viktigt att spackla, slipa och städa golv och väggar mycket noggrant innan man kan påbörja återuppbyggnaden av badrummet. Man får inte slarva med fuktisolering för att förhindra att fukten tar sig in i golv och väggar. Sedan läggs nytt kakel och klinkers med stor precision. Vatten och avlopp kopplas in och testas innan den nya inredningen monteras.

mörkt badrum

ROT-avdrag

När du anlitar oss för badrumsrenovering i bostaden är det bra att veta att vi kan hjälpa dig med skattereduktion. Det innebär att du betalar 70 % av arbetskostnaden som en renovering innebär. Det enda du som kund är att säga till oss så löser vi resten. Avdraget görs direkt så du inte behöver vänta på pengarna. 

Välkommen att kontakta oss för en badrumsrenovering. Vi lovar att höra av oss så fort vi bara kan med information och prisförslag.

Professionell badrumsrenovering i Eskilstuna